Vertaistukiryhmä nuorten vanhemmille

 

 

 

Salossa alkaa syksyllä 2019 vertaistukiryhmä vanhemmille, joiden nuorella on mielenterveysongelmia tai vaikeuksia oman elämänsä hallinnassa. FinFami – Salon seudun mielenterveysomaiset ry:n ammatillisesti ohjatussa vertaistukiryhmässä vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia sekä saadaan tietoa ja tukea. Ryhmään ovat tervetulleita vanhemmat yhdessä tai yksin.

 

Ryhmä alkaa 11.-13.10.2019 järjestettävällä viikonloppukurssilla Saaristohotelli Kasnäsissä Kemiönsaarella, minkä jälkeen ryhmä tapaa kerran kuukaudessa yhdistyksen toimistolla Salossa (Turuntie 8, 4. krs). Seuraavana syksynä vietetään ryhmän päätöstä, jonka jälkeen ryhmäläiset voivat kokoontua yhdistyksen tiloissa keskenään sopiminaan ajankohtina. Ryhmä on osallistujille maksuton, mutta aloitus- ja päätösviikonlopuista kylpylässä osallistujat maksavat omavastuuosuudet 45€/hlö/viikonloppu.

 

Kaikki tapaamisissa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän ohjaajina toimivat psykoterapeutti Elisa Lehtonen ja Salon FinFamin työntekijä Johanna Sydänoja. Voit ilmoittautua syksyllä alkavaan ryhmään Johannalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 726 1991. Ryhmään on jatkuva haku.