Tunnelmia Salon lukion lakkiaisjuhlasta 1.6. 2019

Kuvat: Roosa Keski-Vähälä

Ylioppilas Riku Breilin lausui tervetuliaissanat.

Tuuli-Maija Jaarinen ja Okko Kaasinen esittivät omia runojaan.

Riemuylioppilas Ari Tiainen toi tervehdyksen 50 vuoden takaa. Riemuylioppilaita edustamassa olivat myös Tarja Saarinen (kuvassa) ja Sirpa Teckenborg.

Salon lukion rehtori Juha-Markus Koistinen otti vastaan riemuylioppilaiden muistolahjan - polkimen - Tarja Saariselta.

Taustalla stipendin saaneet Venla Hulden, Sander Vill ja Camilla Lehmussaari.

Lukion musiikkilinjan, kuoron ja orkesterin esitykset kruunasivat juhlan. Laulamassa Venla Hulden, Juuso Reiman, Johanna Jokiniemi sekä Fanny Lehto. Kuoroa johtamassa lehtori Marko Heikura.

Oppilaskunnan palkitsemat Teemu Kerkola, Maija Kymäläinen, Viivi Laamanen, Camilla Lehmussaari ja Nuutti Pirhonen.

Uudet ylioppilaat julistetaan ylioppilaiksi, ja he saavat painaa lakin päähänsä.

Rehtori Juha-Markus Koistinen muistutti opiskelijoita:" Ole sinä se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä."

Ylioppilas Aino Lahnalampi kehotti puheessaan ylioppilaita loistamaan juhlapäivänään kilpaa auringon kanssa.