Musiikkiteatteri

Salon lukiossa pyrimme tarjoamaan opiskelijoille toimintamahdollisuuksia, jotka tukevat hyvinvointia ja opiskelumotivaatiota.

Lukiotraditiosta tuttujen ylioppilasjuhlan, penkkareiden ja vanhojen päivän lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä. Oppilaskunnan vaaleissa opiskelijat valitsevat keskuudestaan hallituksen ajamaan asioitaan lukiossa. Lukiotaival alkaa ryhmäytymispäivällä ykkösille yhdessä tekemisen merkeissä. Hyvinvointipäivänä ja yrittäjyyspäivänä voidaan tutustua taitoihin ja asioihin, jotka voivat olla hyödyksi elämässä pitkäänkin. Lukuvuosi päättyy tapahtumapäivään ja retkipäivään kohteeseen, jonka oppilaskunta eli opiskelijat valitsevat.

Opiskelija voi ottaa osaa monenlaiseen toimintaan, joista voi saada myös kurssimerkintöjä. Videotiimi kuvaa ja editoi koulun tapahtumia. Ääni- ja valotiimi järjestää showtekniikan lukion tapahtumiin, kuten konsertteihin. Lukion aikana opiskelija voi osallistua myös urheilu-, musiikki-, tai kuvataidetoimintaan ja suorittaa diplomeja. Salon lukiolla vierailee usein yhteiskunnallisen ja taiteellisen alan vieraita. Joka toinen vuosi opiskelijat voivat hakea mukaan musiikkiteatteriprojektiin.

Salon lukiossa opettajat ja opiskelijat vetävät myös kerhoja. Näitä ovat esimerkiksi kamerakerho, shakkikerho, filosofiakerho ja sijoituskerho.

Toimintaan pääset tutustumaan myös Facebookissa.