Lukio-opiskelu kasvattaa nuorta itsenäisyyteen ja vastuun kantamiseen omista opinnoista. Lukio tukee opiskelijaa monipuolisesti, mutta vastuu opinnoista on opiskelijalla. Opiskelun tarkoitus on tarkoitus johdattaa myös jatko-opintoihin, joissa itsenäisyys ja oma vastuu edelleen lisääntyvät.

Salon lukion järjestyssäännöt tekevät kouluarjesta viihtyisää ja turvallista ja kruunaavat juhlapäivät.

Salon lukiossa opiskeluun vaikuttavat lukuvuonna 2017 - 18 uuden ja vanhan opetussuunnitelman rinnakkaisuus ja ylioppilaskirjoitusten digitalisoituminen. Meneillä on myös monia kiinnostavia hankkeita, kuten luonnontiedeyhteistyö Turun yliopiston kanssa sekä Erasmus+ Eudaimonia-hanke ja uudet Nordplus-hankkeet, joilla opiskelua pyritään monipuolistamaan ja ajankohtaistamaan entisestään. Salon lukion opiskelijoiden on mahdollista valita kursseja myös Turun seudun etärenkaan kurssitarjottimelta.

Tässä ohje etärenkaassa käytettävän Moodle-tunnuksen tekemiseen.

Lukuvuosi-info ja tuntikaavio 2018 - 19.  Opetussuunnitelman (ops) mukainen ainevalintakortti lukuvuotta 2018 - 19 varten.

Lukuvuoden  2018 -2019 työajat.

Opiskelussa ja sähköisissä ylioppilaskirjoituksissa tarvitset oman kannettavan tietokoneen sekä virtajohdon, kuulokkeet ja langallisen hiiren. Tavanomainen kannettava tietokone on useimmiten riittävä. Ylioppilastutkintolautakunnan ohje kertoo sopivan kannettavan tietokoneen hankinnasta.

Yleistä opiskelusta

Opinto-opas 2018 - 19