Lukio-opiskelu kasvattaa nuorta itsenäisyyteen ja vastuun kantamiseen omista opinnoista. Lukio tukee opiskelijaa monipuolisesti, mutta vastuu opinnoista on opiskelijalla. Opiskelun tarkoitus on tarkoitus johdattaa myös jatko-opintoihin, joissa itsenäisyys ja oma vastuu edelleen lisääntyvät.

Salon lukion järjestyssäännöt tekevät kouluarjesta viihtyisää ja turvallista ja kruunaavat juhlapäivät.

Salon lukiossa opiskeluun vaikuttavat lukuvuonna 2017 - 18 uuden ja vanhan opetussuunnitelman rinnakkaisuus ja ylioppilaskirjoitusten digitalisoituminen. Meneillä on myös monia kiinnostavia hankkeita, kuten luonnontiedeyhteistyö Turun yliopiston kanssa sekä Erasmus+ Eudaimonia-hanke ja uudet Nordplus-hankkeet, joilla opiskelua pyritään monipuolistamaan ja ajankohtaistamaan entisestään. Salon lukion opiskelijoiden on mahdollista valita kursseja myös Turun seudun etärenkaan kurssitarjottimelta.

Tässä ohje etärenkaassa käytettävän Moodle-tunnuksen tekemiseen.

Lukuvuosi-info ja tuntikaavio 2017 - 18. Uuden ops:in mukainen ainevalintakortti lukuvuotta 2018 - 19 varten.

Lukuvuoden 2017 - 18 sekä 2018 -2019 työajat.

Opiskelussa ja sähköisissä ylioppilaskirjoituksissa tarvitset oman kannettavan tietokoneen sekä virtajohdon, kuulokkeet ja langallisen hiiren. Tavanomainen kannettava tietokone on useimmiten riittävä. Ylioppilastutkintolautakunnan ohje kertoo teknisiä lisätietoja.

Yleistä opiskelusta

Opinto-opas 2017-18