Haluatko mukaan NordPlus-projektiin ja matkalle Norjaan tai Färsaarille?

Ensi syksynä NordPlus-projekti jatkuu Salon lukiossa! Sinulla on siis mahtava tilaisuus osallistua projektiin muiden pohjoismaalaisten nuorten kanssa ja päästä matkalle joko Norjaan Trondheimiin tai tarunomaisille Färsaarille! Projektin aiheena on pohjoismaiset kielet ja kulttuuri. Olemme saaneet rahoituksen yhteensä 30 opiskelijalle: viikon matka on siis ilmainen! Maksamme matkakulut projektirahoista ja majoitus tapahtuu perheissä.

Projekti on pääasiassa tarkoitettu 17-ryhmien opiskelijoille. Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä tutustumaan toisiin pohjoismaisiin nuoriin ja kokemaan jotain uutta ja erilaista! Ne, jotka päättävät lähteä mukaan projektiin, sitoutuvat myös majoittamaan yhden opiskelijan Färsaarilta tai Norjasta yhdeksi viikoksi. Vierailu ajankohta on näillä näkymin viikolla 37. Koulupäivien aikana opiskelijat ruokailevat koululla, mutta aamupala, iltaruoka ja iltapala ja vapaa-ajan ohjelma ovat perheiden vastuulla. Tämän vuoden projektin aikana kävimme mm. keilaamassa ja syömässä, pelaamassa pesäpalloa ja vierailulla Turussa. Nämä aktiviteetit katetaan projektirahoista. On myös mahdollista, että majoitat perheessäsi kaksi opiskelijaa ja pääset näin myös molemmille matkoille! Kerrothan tästä mahdollisuudesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Käytännössä projekti etenee niin, että me saamme ensin vieraita Färsaarilta ja Norjasta ja talvella teemme vastavierailun Norjaan ja keväällä Färsaarille. Ensimmäiset vieraat ovat siis tulossa jo ensimmäisen jakson loppupuolella/toisen jakson alussa. Jos haluat kokea jotain unohtumatonta ja samalla parantaa ruotsin suullista kielitaitoasi, niin tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu wilma-viestillä Liisa Lehtirannalle!

Kysele reippaasti lisätietoa joko Liisa Lehtirannalta tai Annika Soljamalta tai tule kuulemaan Färsaarten matkastamme torstaina 17.5. isoon auditorioon klo 9.30 Argentiina-esityksen yhteydessä!

Terveisin

Liisa Lehtiranta & Annika Soljama