Wanhojen päivän ohjelma pe 16.2.2018

• klo 9.00 päivänavaus ja muutama tanssi koulun liikuntasalissa (tanssijat paikalle klo 8.30 alkaen, ryhmitytään kahteen jonoon koulun aulaan)
  • Päivänavauksen jälkeen yhteiskuva kaikista tanssijoista aulassa
  • Aamupäivällä vapaata kiertelyä vanhoissa kouluissa, vanhainkodeissa, päiväkodeissa. Opiskelijoiden on hyvä muistaa päivän yhteisvastuullinen merkitys ja ilahduttaminen koulun ulkopuolellakin.
  • Klo 12.15 päivänäytös Salohallissa (tanssijat paikalle viimeistään klo 12.00)
  • 17- ja 16-ryhmäläiset ilmoittautuvat ryhmänohjaajalleen Salohallin aulassa viimeistään klo 12.00
  • klo 18.00 iltanäytös Salohallissa

- Tanssijat paikalle n. klo 17.40
- Perheiden ja ystävien kannattaa saapua paikalle ajoissa, väkeä on paljon!
- Autojen paikoitus vain sallituille paikoille, poliisi sakottanut useana vuonna laittomasti parkkeerattuja autoja!
- Iltanäytös videoidaan koulun toimesta, DVD tilattavissa 20e hintaan, opiskelija voi tuoda rahan kurssin aikana ja varata DVD:n
- Iltanäytöksen lopussa on kaksi vapaasti tanssittavaa valssia, jolloin huoltajat/ystävät/kummit ym. voivat tanssittaa wanhoja