Keväällä 2018 valmistuville ylioppilaille järjestämme lakkiaisjuhlan la 2.6.2018 klo 10.00 lukion juhlasalissa. Valmistuvien tulee olla paikalla viimeistään klo 9.30. Jokainen tuleva ylioppilas voi kutsua 4 läheistään saliin juhlaa seuraamaan. Pyydän huomioimaan rajallisen pysäköintitilan lukion parkkialueilla. Juhla videoidaan ulkopuolisena ostopalveluna ja tallennetta saa tilata dvd-ja bluray-formaattina. Videokuvaa juhlasta välitetään myös isoon auditorioon, jossa istumapaikkoja on 220 hengelle. Juhlan kesto on noin kaksi tuntia.

Kaikki valmistuvat ylioppilaat saapuvat harjoittelemaan lakkiaisia pe 1.6. klo 15.00 juhlasaliin. Paikalle kenraaliharjoitukseen voi tulla normaaleissa arkivaatteissa, mutta nimikoitu ylioppilaslakki tulee ehdottomasti ottaa mukaan. Tilaisuus on pakollinen.

Kuva: Nuutti Pihakivi