Opiskelussa tarvittavaa tietoa löydät Opiskelijalle-sivulta. Ajankohtaisissa tapahtumissa auttaa viikkotiedote sekä koulun käytännöissä Opinto-opas 2018 - 2019. Linkki uusille kotisivuille.

Salon lukion uusille opiskelijoille tulee 13.6. tieto opiskelupaikan saamisesta Opintopolku-palvelussa annettuun sähköpostiin. Myös lukiolta saapuu sähköinen hyväksymiskirje. Opiskelupaikka on tärkeää ottaa vastaan 20.6. mennessä Opintopolun linkin kautta.

Kurssitarjotin 2019 - 20 kertoo Salon lukion kursseista. Oppikirjaluettelosta 2019 - 20 näet käytössä olevat oppimateriaalit ja -kirjat.

Oletko tulossa vierailemaan Salon lukiolla? Salon lukio kartallaTilavarauslomake tulee palauttaa vahtimestarille.

Salon lukion takapihalla voi ihailla pienoislehtoa ja sen elämää.

Jos olet vasta hakeutumassa lukiokoulutukseen, tutustuthan Hakijalle-sivustoon. Uutta! Lue opiskelija Viivi Laamasen kirjoittama esittelyteksti.

Salon lukio on mukana Smartphones in our modern world - ja Eudaimonia-nimisissä Erasmus+ -hankkeissa sekä kahdessa Nordplus-hankkeessa

Lukuvuoden 2019 - 2020 työajat lukiossa

Salo Upper Secondary School in English