Salon lukiossa voi omassa lajissaan pitkälle edenneet harjoitella omaa lajia kouluaikana ilman, että oma opiskelu häiriintyy. Tavoitteena on antaa opiskelijalle mahdollisuus edetä Salon lukion tarjoaman valmentautumisen avulla joko kansalliselle tai kansainväliselle huipputasolle saakka. Jokaisen lajin valmennuksesta vastaa ammattivalmentaja.  Valmennuksessa tehdään yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen ja lajiliittojen kanssa.  Valmennus toteutetaan laadukkaissa olosuhteissa. Lajivalmennukseen voi osallistua niin yksilö- kuin joukkuelajin edustaja. Tällä hetkellä resurssoinnin lajivalmennukseen hoitaa paikalliset urheiluseurat ja vanhemmat. Joukkuelajien lisäksi aktiivisesti toimii taitoluistelu ja muutama yksilölajien valmennusryhmä. Valmennusajat ovat keskiviikkona ja perjantaina klo 8 - 9.15.

Lajivalmennuksesta voi saada lukio-opiskelujen aikana noin 10 kurssia, jotka voi laskea omaan  kokonaiskurssikertymään. 

Lajivalmennukseen voi hakea hakijalle-osiossa olevalla ilmoittautumislomakkeella. Hakulomakkeen liitteeksi tarvitaan myös lausunto valmentajalta. Lausunnon voi liittää

hakemukseen tai toimittaa koululle. Lomake on täytettävä yhteisvalinnan aikataulujen mukaisesti.

Lajivalmennuksessa olevien lajien opetussuunnitelmat löytyvät oheisten linkkien avulla.

Jalkapallo     

Jääkiekko      

    

Valmentajat lajivalmennuksessa ovat:

Lajivalmennuksen koordinaattori: Ari Ylä-Mononen  0447786126  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Koripallo: Juuso Konttinen

Jääkiekko: Jani Nurmi

Jalkapallo: Ilkka Virtanen ja Mika Lehtinen

Taitoluistelu: Susanna Koivisto ja Tiina Huhtala

Uinti: Wiljam Leinonen

Lentopallo: Giovanni Torchio

Muut lajit: Ari Ylä-Mononen hoitaa koordinoinnin