Suomi 100-teemapäivän to 30.11. ohjelma

klo 8.00 - 11 Tuntematon sotilas -elokuva lipun lunastaneille Biosalossa. Opiskelijat saapuvat suoraan elokuvateatteriin.

Maksaneet noutavat Tuomolta lipun etukäteen koeviikon aikana tai saavat lipun opettajalta aamulla Biosalossa.

Lippu helpottaa sujuvaa sisäänpääsyä.

Koululle saapuville opiskelijoille on muuta ohjelmaa klo 8.30 - 10.30 isossa auditoriossa sekä pienessä auditoriossa.

Saavuthan ajoissa! Täytetään ensin iso auditorio.

Ruokailu

klo 10.45 Koululla olleet ruokailemaan

Tuntemattomasta tulijat portaittain saapumisen mukaan

klo 12.15 Ohjelma jatkuu ro:n luokassa:

Kahoot-visa mainoksista ja äänistä/ Mikael Vihiniemi ja Lucas Aho. Tarkoituksena olisi että opettajat osallistuisivat visaan mukaan.

Video tai pp-esitys

Socrative-tietovisa 100-vuotiaasta sankarista/ Viivi Laamanen:

Klo 13 koko koulu saliin: yhteistoiminnallinen Suomen lippu -tifo, johon tarvitaan kaikki opiskelijat ja opettajat. Muodostelma valaistaan ja siitä otettu kuva osallistuu Suomi100-kilpailuun. Tifon tekevät Suomi 100-kurssilta Niko Virtala, Juuso Reiman ja Atte Korpinen ja videon Joonas Linna.

Päivä päättyy noin 13.30.